Sugeng rawuh ing situs web iki!

Kabar

  • Kerajinan lan proses nggawe lencana

    Editor Kingtai nemokake yen isih akeh wong sing durung jelas babagan langkah-langkah kustomisasi lencana. Dina iki aku bakal nuduhake karo sampeyan artikel babagan kustomisasi lencana. Iki minangka artikel langkah demi langkah, ngarep-arep bisa mbantu kanca-kanca sing duwe pitakon. Langkah-langkah produksi badge ma...
    Waca liyane
  • The 130th Canton Fair will be held online and offline on 15th-19th Oct.

    Pameran Kanton kaping 130 bakal dianakake online lan offline tanggal 15-19 Oktober.

    Perusahaan kita bakal melu pameran online lan offline. Nomer stan online kita yaiku GI03 Nomer stan offline kita yaiku 10.3E46 ...
    Waca liyane
  • Apa milih Kingtai Custom lapel pin badges MEDALS lan keychains, tantangan dhuwit recehan

      Kita minangka produsen pin enamel sing digawe khusus, produk sing digawe khusus kanthi rega terjangkau, layanan pelanggan sing ramah lan mbiyantu - iki mung sawetara alasan kanggo milih Kingtai. .Lari lebar kita...
    Waca liyane
  • Sertifikat

    KingTai Company punika Produsèn dagang lengkap nggabungaken produksi lan sales.We duwe pabrik dhewe lan tim sales jaban rangkah, pabrik kita dumunung ing Hui Zhou City Guangdong Province.Wiwit sawijining panyiapan, perusahaan wis entuk luwih saka 30 certificati ...
    Waca liyane
  • Produsen

    KingTai Company punika Produsèn dagang lengkap nggabungaken produksi lan sales.We duwe pabrik dhewe lan tim sales jaban rangkah, pabrik kita dumunung ing Hui Zhou City Guangdong Province.Kapasitas produksi rata-rata kita luwih saka 300.000 pcs saben wulan. Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun ...
    Waca liyane
  • Apa kualitas produk?

    "Kualitas produk tegese nggabungake fitur sing nduweni kapasitas kanggo nyukupi kabutuhan konsumen lan menehi kepuasan pelanggan kanthi ngganti produk supaya bebas saka kekurangan utawa cacat." Kanggo perusahaan: Kualitas produk penting banget kanggo perusahaan. Iki amarga, produk kualitas ala ...
    Waca liyane